Opleidingen

Opleidingen

Masis beschikt over veel vakkennis, gecombineerd met jarenlange ervaring. In 12½ jaar heeft Masis zich ontwikkeld tot actief kenniscentrum op het terrein van bewindvoering, curatele en mentorschap. Masis staat garant voor een hoge standaard. Masis sluit aan bij de vraag en de behoefte van de deelnemer.
Een overzicht van opleidingen en cursussen staat binnenkort op de site.

Voor professionals

Masis geeft opleidingen en cursussen over onderwerpen die relevant zijn voor bewindvoering, curatele en mentorschap. Deze zijn geschikt voor onder meer professionals uit de zorg, hulpverlening, maatschappelijk werk, het bankwezen, gemeentemedewerkers en cliëntbegeleiders.  Deelnemers verdienen met de cursussen PE-punten (permanente educatie).

In company

Masis verzorgt cursussen ook in company op maat gemaakt volgens de wensen van de organisatie.

Op uitnodiging

Met enige regelmaat wordt Masis uitgenodigd bij diverse organisaties om te vertellen over ons vakgebied. Op zo’n uitnodiging gaan we graag in. Hier zijn geen kosten aan verbonden. We zien dit als kennis delen: op onze beurt zijn wij benieuwd naar vragen en thema’s die bij professionele organisaties leven.

Neem contact op

Voor particulieren

Daarnaast is er ook een aanbod voor particulieren. Dit zijn cursussen/trainingen waarin je bijvoorbeeld vaardigheden leert om de financiële administratie te voeren, begrotingen op te stellen, aandachtspunten voor het aanvragen van toeslagen en zelfredzaamheid.

Voor onze medewerkers

Ook voor onze eigen medewerkers zijn we een rijke praktijkschool! Spreekt onze werkwijze je aan en zie je een toekomst bij ons, neem dan contact op. Als medewerker van Masis draag je op jouw beurt weer bij aan de kennis en de ervaring binnen de organisatie.

Stage bij Masis (mbo/hbo)

Als erkend leerbedrijf leidt Masis stagiairs uit het mbo en het hbo op. Vraag er gerust naar.

Neem contact op