Cultuur van Masis

Cultuur met Masis

Als Masis willen we ons inzetten voor meer kunst en cultuur voor cliënten. Want laat je niks wijsmaken, cultuur is voor iedereen en van iedereen. Maar wanneer al je geld en tijd opgaan aan dagelijkse zaken, kom je er zo weinig mee in aanraking. Daarom viert Masis zijn 12½-jarig bestaan met cultuuruitjes waar cliënten zich voor kunnen inschrijven.

Fonkelnieuwe ervaringen

Deze fonkelnieuwe ervaringen laten je ontsnappen aan het gewone. Je ontsnapt op zo’n dag aan je dagelijkse zorgen. Het zijn momenten om jezelf te gunnen. Momenten die nieuwe dingen bij je wakker maken. Momenten die je zelfs een beetje kunnen veranderen, waardoor je méér jezelf wordt!

Cultuur is geen luxe, van cultuur word je meer mens.

Bekijk de actuele uitjes

Jubileum met cultuuruitjes voor cliënten

In 2019 bestaat Masis 12½ jaar. Het hele jaar wordt dit gevierd. Dat gebeurt met verschillende kunst- en cultuuruitjes waar cliënten zich voor kunnen inschrijven.

Rijksmuseum
De eerste trip was 27 februari, met de trein naar het Rijksmuseum in Amsterdam. Indrukken van deze dagen zullen we op de website en via social media delen. Binnenkort is het verslag van het bezoek aan Amsterdam hier dus te lezen.

Zodra een nieuw uitstapje bekend is, wordt dit op de website aangekondigd. Als cliënt van Masis kun je je dan inschrijven via de site.

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 499 MB.