Over-Masis

Over Masis

De Ararat (Armenië) bestaat uit twee bergtoppen, de Masis en de Sis. De Masis is de hoogste top en de Sis de kleinere. Hoewel de Masis over de Sis heen kan kijken, staan de twee toppen toch naast elkaar en vormen ze één partij.


Arrarat Masis

Een ijzersterk duo, dat al eeuwenlang vruchtbare grond oplevert. Zo zien wij ook de samenwerking met onze cliënt. Samen staan wij sterk.

Persoonlijke band
Bij Masis is de persoonlijke band met de cliënt belangrijk. De cliënt wordt gekoppeld aan een passende mentor/bewindvoerder. Dat kan omdat ons team zo divers is.

Bij Masis combineren we warmte en liefde voor dit werk met een dosis duidelijkheid en heldere oplossingen. We geven ruimte aan cliënten en aan zorgprofessionals om met ons in contact te treden over alle denkbare onderwerpen die van belang zijn.

De medewerkers van Masis zullen objectief en onbevooroordeeld naar de situatie kijken, om van daaruit te doen wat voor de cliënt het beste is.

Naast elkaar
Bij Masis moedigen we zelfstandigheid aan. Beslissingen nemen we zoveel mogelijk in overleg. Wederzijds respect vormt daarbij de basis. Zo komt het dat onze medewerkers en cliënten naast elkaar staan en gelijk opgaan.

 • Masis is er voor mensen …

  De medewerkers van Masis zijn mentoren, bewindvoerders en curatoren. Zij zijn er voor mensen die deze ondersteuning volgens de rechter nodig hebben. Dat zijn mensen

  • met een verstandelijke beperking
  • met dementie
  • met een psychiatrisch ziektebeeld
  • met een verslaving
  • die door scheiding, ziekte, armoedeval, ongeluk of andere oorzaken tijdelijk de ondersteuning van Masis kunnen gebruiken.
  • die op initiatief van hun werkgever geholpen worden om hun leven weer op de rit te krijgen.
 • Alles wat mogelijk is

  Voor de medewerkers van Masis staat het belang van de cliënt altijd voorop. In het belang van de cliënt doen we alles wat mogelijk is. Wat niet kan, kan helaas niet, ook al zouden we misschien wel willen. De regels hebben wij niet bedacht. Net als iedereen moeten we ons aan die regels houden, maar wij weten daarbinnen wel het maximale te bereiken.

 • Als ik het niet (meer) zelf kan, wie helpt mij dan …

  … met mijn geldzaken?
  … bij schulden?
  … met mijn zorgvraag?
  … met het regelen van belangrijke dingen?
  … om meer structuur in mijn leven te krijgen (en te houden)?

  Het antwoord is: Masis.