Arrarat Masis

Bellen naar Masis

Spreekuren

Bel voor vragen op werkdagen tussen 9 en 12 uur met 0598 382366.
Bel je buiten deze tijden, spreek dan een bericht in.

Leg je vragen voor aan onze medewerkers. Vaak kunnen ze direct antwoorden of overleg voeren met de betrokken contactpersoon.

De middagen hebben wij gereserveerd voor afspraken en werkzaamheden.
Ons kantoor is de gehele dag bereikbaar per e-mail: info@masis.nl.

Voor cliëntbegeleiders, instellingen, rechtbanken e.d. hebben wij een apart telefoonnummer beschikbaar. Vraag hiernaar bij Masis. Het nummer is bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur. Voor noodsituaties ’s avonds en in het weekend heeft Masis een spoednummer. Zorgverleners krijgen dit.

Vragen van cliënten

Cliënten bellen met allerlei vragen: ‘Mag ik extra geld?’, ‘Is die kwestie geregeld?’ Of om een gewijzigde situatie door te geven (samenwonen, scheiden, geboorte, werkgever, etc.). Een cliënt vraagt naar zijn/haar eigen contactpersoon (bewindvoerder, mentor of curator).

Vragen t.b.v. cliënten

Wanneer er een zorgverlener, hulpverlener of andere relatie van een cliënt belt, wordt die ook doorverbonden met dezelfde contactpersoon.

Anderen

Soms belt er iemand met vraag die te maken heeft met bewind, mentorschap of curatele. Dit kan bijvoorbeeld een aanvraag voor een familielid of iemand anders zijn. De beller krijgt dan een zorgvuldig en eerlijk advies over de te nemen stappen.

Aanmelden en kennismaken

Wanneer iemand belt om zichzelf aan te melden, wordt er een vrijblijvende afspraak gemaakt voor kennismaking en uitleg. Om inzicht te krijgen in de situatie stellen wij tijdens dit gesprek veel vragen. Op basis hiervan geven wij een eerlijk advies over de meest geschikte maatregel (bewindvoerder/mentor/curator) en de te nemen stappen.

Er wordt altijd gekeken welke maatregel de minst verstrekkende is. Hier kijkt de rechter ook naar. Als bewind en/of mentorschap voldoende zijn, zullen wij geen curatele adviseren.

Mensen die bij ons niet aan het juiste adres zijn, verwijzen wij door naar de geschikte instantie.

Locaties

Bezoekadres Hoogezand

Molendijk 17
9601 LH Hoogezand

Bezoekadres Winschoten

Boschplein 2
9671 BG Winschoten

Bezoekadres Assen

Maasstraat 25
9406 RA Assen

Bel mij terug

Vul de vakjes hieronder in en wij nemen contact op.